Jornada «Un territori, quatre productes i una cuina»

01/04/2019

Els productes de proximitat són un element fonamental de la dieta i la cultura mediterrània. A més d’incrementar els efectes saludables d’aquesta dieta ajuden a incorporar un important factor d’autenticitat i naturalitat a la nostra cuina i contribueixen a donar identitat i fer única la cuina d’un territori.

Tot i això, continua sent necessari millorar el grau de coneixement dels professionals del món de la gastronomia i dels consumidors sobre els diferents tipus de productes característics i amb especial qualitat de les nostres comarques així com trobar vies per a la seva posada en valor, la seva comercialització i l’apropament al consumidor final.

III Congrés Català de la Cuina

Dins de les activitats de la Comissió Territorial del Camp de Tarragona del III Congrés Català de la Cuina, l'Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, organitza una jornada destinada a reflexionar en torn als productes especials que caracteritzen part del nostre territori, l’all de Belltall; la castanya de Vilanova de Prades, la patata de Prades i el safrà de la Conca de Barberà.

La Jornada UN TERRITORI, QUATRE PRODUCTES I UNA CUINA, tindrà lloc el proper dilluns 1 d’abril de les 09.30 a les 14.00 hores a la Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc.

Els objectius principals d’aquesta jornada són:

  • Analitzar les particularitats i els reptes de la utilització d’aquests quatre productes en la cuina catalana i en el sector gastronòmic de la regió del Camp de Tarragona.
  • Donar a conèixer la qualitat gastronòmica dels restaurants que utilitzen aquests productes locals d’alta qualitat
  • Reforçar la valorització i la competitivitat empresarial del sector productiu d’aquest productes.

Podeu trobar més informació i realitzar la vostra inscripció gratuïta al web de la Fundació URV.


Preu: 
Gratuïta amb inscripció prèvia