Nutrisalt

Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Reus i el Camp de Tarragona per a una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible.

 

Nutrisalt ha estat una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+i del territori: la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, Eurecat i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). Ha comptat també amb la col·laboració del teixit empresarial, de manera especial del Cluster de Nutrició i Salut AINS, i de diferents ajuntaments del Camp.

Amb un pla d’actuació iniciat el 2018 i que ha tingut com a horitzó el 2020, ha comptat amb un pressupost d’1.924.619 €, cofinançants al 50% amb fons provinents del (PO) FEDER de Catalunya, i amb una aportació del 25% de la Diputació de Tarragona.

El PECT Nutrisalt és un projecte orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització que s’emmarca en la política d’especialització territorial de la regió definida al llarg de l’última dècada.