Curs de transformació i comercialització d'avellana, ametlla i garrofa a petita escala

Cartell d'avellana, ametlla i garrofa a petita escala
14/02/2020

 

En aquest curs organitzat des de l'Escola Agrària de Mas Bové mirarem el món de la fruita seca des de diverses perspectives i intentarem contesrar a les següents preguntes: què, com i on vendre?, quins productes elaborats podem fabricar a petita escala?, quins paràmetres qualitatius hem de tenir en compte?, quins requeriments tècnics ha de tenir un obrador de fruita seca?, és viable compartir obrador amb altres elaboradors?

També farem una pràctica d'elaboració a l'obrador agroalimentari de Concactiva i coneixerem les experiències dun obrador compartit i d'una petita empresa que elabora i comercialitza a nivell local.

Dies: 5, 12, 19, 23 i 25 de març a l'Escola Agrària de Mas Bové (excepte dilluns 23 de març). De 16:00 a 20:00 h (excepte dilluns 23 de març). Total: 20 hores.

 

Professorat:

• Núria del Cacho Verdú, gerent de Gelats i Torrons Xixona Antonio Plá Ferrándiz

• Carles Mera, tècnic en màrqueting i comunicació. Formador i conferenciant especialista en e-commerce, e-business i e-consultoria especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

• Nadia Ortega Olivé, doctora en Ciències i Tecnologia dels Aliments

• Agustí Romero Aroca, investigador a IRTA

AdjuntMida
PDF icon Curs_Obradors_FruitaSeca_def.pdf680.27 KB