Cercar
Vés al contingut
Nutrisalt
Reus i el Camp
Productes de proximitat
Oli d'oliva
Seguretat Alimentària
Actualitat
Mapa web
Inici
Nutrisalt
PECT, projecte d’especialització i competitivitat territorial
Impulsors
Xarxa al territori
Pol d'innovació al sud d'Europa
Objectius
Actuacions
Resultats
Reus i el Camp
El sector agroalimentari
Sistema d’Innovació Regional en nutrició i salut
Productes de proximitat
Calendari de temporada
L'hivern
Receptes d'hivern
La tardor
Receptes de tardor
L'estiu
Receptes d'estiu
La primavera
Receptes de primavera
Receptaris
La coartada científica
Nutrisalt. Operació 1
Polifenols i productes de proximitat
Nous ingredients
Nutrisalt. Operació 2
Joan Teichenné i Matteo Pusceddu i nous productes de proximitat
Oli d'oliva
L'oli d'oliva verge extra
Nutrisalt. Operació 4
Dossiers
Nutrisalt. Operació 5
Resultats de l'operació 5
Seguretat Alimentària
Impacte ambiental
Centre de Ciències Òmiques
NUTRISALT. Operació 3
Dossiers pedagògics
Sistemes d'anàlisi per detectar el frau alimentari a la Mediterrània
Actualitat
Avís legal
Política de privacitat
Política de Cookies
Informació bàsica RGPD