Sistemes d'anàlisi per detectar el frau alimentari a la Mediterrània

 

Portada base de metologiesBase de dades de metodologia


En aquesta taula trobareu la base de dades desenvolupada en el marc del projecte PECT Nutrisalt per la Unitat de Ciències Òmiques d’Eurecat, que recull les metodologies disponibles per detectar el frau alimentari en més d’un centenar d’espècies vegetals i animals  pròpies de l’àrea mediterrània i per tant, part d’elles del Camp de Tarragona. Els possibles adulterants que s’indiquen en cap cas s’han detectat a la nostra regió, sinó que formen part de possibles situacions de frau a nivell mundial.  

 

Els ingredients de cada espècie es troben ordenats alfabèticament i per a cadascun s’ofereix la descripció de les metodologies disponibles que permetrien detectar els adulterants assenyalats. També s’inclouen sinònims per a cada ingredient i l’any de publicació de referència.

 

També s’indiquen sinònims per a cada ingredient i l’any de publicació de referència. La informació està disponible en català i anglès.

AdjuntMida
PDF icon BASE DADES EURECAT.pdf3.27 MB