Blog

23 desembre 2020

Agustí Romero, investigador de l’IRTA especialitzat en olis i procés industrial de fruits secs, ens parla del projecte que hi ha darrere del Cooking Lab i el Show Room de l’IRTA de Mas Bové

 ...

23 desembre 2020

Estiu, tardor, hivern, primavera... Hem aplegat els 4 receptaris que hem preparat amb plats senzills i gustosos on les fruites i verdures de temporada són protagonistes perquè els tingueu a mà i us serveixin d'inspiració. Hi trobareu plats...

16 desembre 2020

Gerard Aragonès

Begoña Muguerza i Gerard Aragonès, investigadors del Grup de Nutrigenòmica del Deoartament de Bioquímica de la URV, ens...

16 desembre 2020

 

Aquestes noves instal·lacions, ubicades a les instal·lacions d’IRTA Mas Bové a Constantí, estan concebudes perquè els professionals del sector de la restauració coneguin de prop, des de la pràctica i l’accés directe a la informació i als...

04 desembre 2020

Oleoteca      ...

04 desembre 2020

En el marc de la Jornada tècnica “Els PECT, noves possibilitats per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya”, Agustí Romero ha presentat aquest matí les actuacions del PECT Nutrisalt que s’estan duent a terme des de l’IRTA Mas Bové....

04 novembre 2020

En aquesta jornada en línia coneixerem els nous equipaments dedicats a l'oli d'oliva verge extra que s'han impulsat en el marc de dos projectes d'especialització per a la competitivitat territorial: el PECT Nutrisalt de Reus i el Camp de...

09 octubre 2020

Recupereu en aquest apartat les presentacions dels investigadors d'Eurecat que van participar el passat 18 de setembre en el seminari online "Productes saludables, segurs i sostenibles: nous serveis innovadors per a la indústria agroalimentària i...

08 octubre 2020

Joan Teichenné i Matteo Pusceddu, investigadors de la Unitat Tecnològica de Nutrició i Salut d'Eurecat, ens parlen dels models per la valorització de productes de proximitat del Camp de Tarragona que han desenvolupat en el mafrc de l'operació 2...